Comprar Aigua de Reg per a Cultius a Domicili

En aquest post parlarem sobre la importància que té l’aigua de reg per a l’agricultura i com pot afectar tant al cultiu com a les condicions físiques del sòl.

La qualitat de l’aigua emprada en el regadiu és fonamental per al desenvolupament dels cultius i el manteniment del sòl agrícola. Per la qual cosa és important realitzar una anàlisi de l’aigua i determinar les seves propietats químiques (duresa, salinitat, pH, alcalinitat, etc) per a assegurar una bona collita.

 

Quina aigua és millor per a regar plantes, camps i cultius?

 

Els tipus d’aigua de reg més habituals, segons la seva procedència, els podem classificar en:

Aigua de pluja:

Una de les millors aigües per al jardí o l’hort és l’aigua de pluja, sempre que visquis en una zona amb poca contaminació. A més, és gratis!, per la qual cosa estalviaràs diners i ajudaràs al medi ambient.

Però no sempre plou quan necessitem, a més, els grans cultius requereixen una quantitat d’aigua determinada per a assegurar la seva producció, així que cal tenir alternatives.

Aigua de pou:

L’aigua de pou és una altra opció vàlida per a regar, però és recomanable realitzar una anàlisi de l’aigua ja que es troba molt exposada a la contaminació que es filtra des de la superfície. Cal tenir en compte que la qualitat d’algunes fonts d’aigua pot variar significativament d’acord amb l’època de l’any, així que és recomanable analitzar-la en diferents períodes de temps.

Aigua potable:

Tot i ser una opció còmode, l’aigua de l’aixeta conté cloro i, generalment calç, dos elements nocius per al correcte creixement de les plantes i arbres.

Aigua destil·lada:

L’aigua destil·lada o desmineralitzada és lliure de sals minerals i impureses, per això és la més recomanada per a plantes acostumades a viure amb pocs nutrients.

 

Comprar aigua per a reg en dipòsits:

Davant la falta d’aigua de pluja, comprar aigua en cisternes és la solució perfecte. T’expliquem les seves avantatges:

  • Raciones l’aigua per a regar camps i horts segons les teves necessitats
  • Garanteix la millor qualitat d’aigua per al desenvolupament dels cultius
  • No depens de factors climàtics com la pluja
  • Compres aigua tractada de forma personalitzada: aigua de pou, destil·lada, desmineralitzada, descalcificada, potable, …
  • Compres la quantitat d’aigua justa que necessiten els teus cultius
  • Obtens un millor gènere de cultiu

Ja siguis particular o empresa, t’assessorem per a que trobis l’aigua que millor s’adapta al teu hort o camp.

 

Per a què comprar aigua per a regar?

Tp.Multiaqua disposem de múltiples solucions per a garantir l’abastiment d’aigua per a regar d’una manera òptima, des del subministrament d’aigua desmineralitzada per a regar cultius, el  subministrament d’aigua potable en cisternes per a regar, fins al lloguer o venda de dipòsits per emmagatzemar l’aigua.

Pots contactar amb nosaltres a través del formulari, de correu electrònic o per telèfon.

Contacti'ns a través de WhatsApp
Contacti'ns a través de WhatsApp
Restriccions al subministrament a causa de l'estat d'emergència. 💦 L'ús d'aigua dolça en piscines queda prohibit.